SALAM PERKENALAN

Welcome To My Personal Blog. Hanya titik-titik perkongsian disini. Terima kasih sudi baca ! Harap ilmu dapat disampaikan

Dari saya, jangan lupa "skodeng" tips perniagaan, motivasi, keusahawanan, kekeluargaan, penjagaan kesihatan dan review produk

Bagaimana untuk viralkan blog kita

4:50 PTG | Nazir Aziz
Bagaimana untuk viralkan blog kita
Bagaimana untuk viralkan blog kita,  Mugkin jika kita dilahirkan seorang yang telah dikenali ramai, viral akan datang secara tidak sengaja, sebab setiap gerak geri dan idea yang ditulis pasti menjadi tumpun ramai.


Hello guys, maaf ya, hari ini banyak pulak nak menulis, maklumlah blog baru dan idea pun keluar mencurah-curah, entah-entah untuk hari ni je kot aku bersemangat untuk menulis, besok lusa lain pulak khabarnya, entah wujud lagi ke tidak blog ni, tak payah nak berceloteh panjang nanti orang menyampah, tapi lagi orang menyampah lagi kuat viral nya nanti. Jom kita selidik bagaimana untuk kita mempopularkan blog kita @ post yang kita tulis tu, jika dalam bahasa inggerisnya

"How can I Make a blog post go viral?"

Bagus sangat ke jika dapat famouskan hasil usaha kita tu, apa pula yang kita akan dapat daripada mempopularkan diri tak tentu pasal tu, dan sekarang pulak orang berlumba-lumba nak kejar like, follower dan entah apa-apa lagi apa sebenarnya yang mereka mahu daripada situasi viral memviral ni?, 




Bagaimana untuk viralkan blog kita  sambungan 2

Tiada ulasan: