SALAM PERKENALAN

Welcome To My Personal Blog. Hanya titik-titik perkongsian disini. Terima kasih sudi baca ! Harap ilmu dapat disampaikan

Dari saya, jangan lupa "skodeng" tips perniagaan, motivasi, keusahawanan, kekeluargaan, penjagaan kesihatan dan review produk

Kenapa susah sangat hidup ini !!

11:59 PG | Nazir Aziz
Blog lepaskan geram, susah betul hidup ni, buat tu tak menjadi buat ni tak menjadi, apa yang dirancang semua tak menjadi, dan yang lagi teruk semua duit, semua nak kena duit, nak berniaga pun nak kena duit, dulu orang kata buat bisnes online ni mudah tak payah beli apa-apa, semua free, lepas tu boleh dapat beribu-ribu dengan hasil berbisnes di internet, tapi tu semua susah, aku cuba dan cuba tapi langsung tak berhasil pun, banyak yang janji palsu je, lepas tu kena bayar baru dapat link, tapi bila dah bayar lain pula jadinya kena bayar untuk service yang lain pula, jadi bila nak dapat untung asyik minta duit je,

Kenapa susah sangat hidup ini !!

Terus ikuti Blog Janganhentamsaya, dengan tajuk Blogku Divo, So Jangan Hentam Saya !!!

Kenapa susah sangat ni?


Tiada ulasan: