SALAM PERKENALAN

Welcome To My Personal Blog. Hanya titik-titik perkongsian disini. Terima kasih sudi baca ! Harap ilmu dapat disampaikan

Dari saya, jangan lupa "skodeng" tips perniagaan, motivasi, keusahawanan, kekeluargaan, penjagaan kesihatan dan review produk
728 x 90

Limousin Pink, Sah Dato Vida punya?

2:04 PTG | Pakcu
PARIS: Pengasas produk kecantikan Qu Puteh, Datuk Seri Dr Hasmiza Othman menafikan sebuah limousin merah jambu yang tiba di Pelabuhan Klang dan menjadi viral di laman sosial adalah miliknya.
Namun, beliau mengakui meminati kenderaan itu kerana warna 'shocking pink' yang menyerlahkan lagi simbol kemewahan dan tampak lebih eksklusif serta elegan.
"Bila tengok warna pink mesti orang ingat Qu Puteh. Tapi itu bukan kereta saya. Siapalah pemilik kereta ini?," katanya kepada mStar Online pada pagi Sabtu.
Hasmiza atau lebih dikenali sebagai Datuk Vida berkata beliau bersedia mempertimbangkan untuk membeli kereta tersebut sekiranya pemiliknya sedia melepaskannya.
"Mungkin saya akan pertimbangkan untuk tambah koleksi kereta sedia ada. Apapun biarlah harga yang ditawarkan berbaloi," katanya.
Vida mempunyai beberapa koleksi kereta mewah antaranya, Lamborgini Aventador dan Bentley.
Sejak beberapa hari lalu, gambar limousin merah jambu yang didakwa milik Vida menjadi viral di laman sosial.
Limousin itu dikatakan sudah sampai di Pelabuhan Klang dan sedia untuk diambil pemiliknya.
( Sumber Berita : Mstar)
tapi kereta ini memang mengancam kot, itulah dunia, memang betul ke kereta tu bukan dia punya, habis tu sebenarnya siapa yang punya?
Limousin Pink, Sah Dato Vida punya?
Sumber Internet

Tiada ulasan: